След като видяхме Френската Ривиера със Слим Айрън, а Монте Карло –

...
След като видяхме Френската Ривиера със Слим Айрън, а Монте Карло –
Коментари Харесай

C'est la vie: до Сен Тропе с Louis Vuitton

След като видяхме Френската Ривиера със Слим Айрън, а Монте Карло – с Хелмут Нютон, пътешествията с Louis Vuitton не престават. Този път из Сен Тропе ще ни разноски финландския фотограф Osma Harvilahti. Със сигурност сте попадали на най-малко един от тези красиви пътеводители, които ни направляват из модните места по света и то с целия изтънчен привкус, който носи самият бранд. Новото издание в колекцията  този път ни води на непосредствено на Лазурния бряг. Там, където постоянно бихме се прибирали на драго сърце.



Фотографът от Хелзинки обаче улавя различен облик на Сен Тропе – настрана от лукса и блясъка, с който го познаваме от филмите и фотосите в списанията. Той снима тези на дребни пръв взор неща от живота, като се концентрира върху детайлите. А ексцентричният му жанр е причина едни от най-хубавите фешън дизайнери да искат да работят с него.  

А другояче –  Louis Vuitton  продължава да ни води на нови пътешествия – и този път, и с това издание от сбирката си, в което ще откриете (освен прелестни фотографии) още забавни обстоятелства, биографични истории и есе на фотографа.



А най-хубавото на тези пътешествия е, че можете да ги осъществявате когато и където решите – без багаж и спомагателни разноски... Да, даже от уюта на вашия дом!

 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР